خط قرمز خبر - پایگاه خبری خط قرمز

یک میلیون و ۲۵۰ هزار گیلانی تحت پوشش بیمه سلامت هستند


مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان پیش ازخطبه های نمازجمعه رشت با بیان اینکه یک میلیون‌ و ۲۵۰ هزار نفر از مردم استان تحت پوشش این بیمه هستند گفت: هزینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان، روزانه حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است و بیمه‌شدگان در قالب صندوق ایرانیان، صندوق کارکنان دولت و صندوق سایر اقشار خدمات دریافت می‌کنند


دکتر اکبری با اشاره به اینکه ۱۷۷ مرکز بهداشتی و درمانی در روستاهای استان گیلان فعال است خاطرنشان کرد: ۳۳۰ پزشک و ۲۶۰ ماما در این مراکز بهداشتی و درمانی فعالیت دارند و روستاییان ضمن مراجعه به این مراکز، خدمات درمانی و دارویی متعدد نیز دریافت می‌کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان از راه‌اندازی سامانه ۱۶۶۶ خبر داد و ابراز داشت: با راه‌اندازی این سامانه، مدیران ارشد بیمه سلامت استان گیلان در روزها و زمان‌های مشخصی از پشت تلفن به پیشنهادات و انتقادات مردم استان گوش می‌دهند و پاسخگوی آن‌ها هستند.
اکبری با بیان اینکه ۹۸ درصد درمان و تشخیص بیماری‌ افراد باید در هنگام معاینه و رویت بیمار توسط پزشک انجام شود عنوان داشت: برخی پزشکان به محض رویت بیماری برای او آزمایش‌های مختلف تجویز می‌کنند در صورتی که تشخیص اولیه و ارائه راهکار درمان باید در همان لحظه معاینه باشد.
وی با اشاره به اینکه عوامل سازمان بیمه سلامت استان گیلان برای خدمتگزاری بهتر با همراهی و مساعدت مردم در این مسیر گام اساسی برمی‌دارند خاطرنشان کرد: تمام مسئولان باید همواره خود را نوکر و خدمتگزار مردم بدانند.
مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان با اشاره به اهمیت سبک زندگی مناسب و نحوه تغذیه مردم ابراز داشت: علما ۶ اصل ضروری برای جلوگیری از بیماری‌ها بیان کردند و ننوشیدن آب و نوشیدنی در وسط غذا یکی از آن ۶ اصل است که امروز بسیاری از مردم به آن بی‌توجه هستند.
اکبری با بیان اینکه نوشیدن آب در وسط غذا موجب ایجاد اختلال در سیستم گوارشی افراد می‌شود تصریح کرد: اغلب بیماری‌ها به وسیله دهان، خوردن و آشامیدن آغاز شده و خود را نشان می‌دهند حتی توصیه شده که لقمه غذا باید ۲۰ بار در دهان جویده شود که این امر جلوی پرخوری افراد را می‌گیرد.
وی به روی هم‌خوری و عوارض آن اشاره کرد و بیان داشت: برخی افراد یک وعده غذایی را در کنار میوه، خورشت و انواع غذاهای مختلف را در یک بازه زمانی خاص مصرف می‌کنند و با فاصله نمی‌خورند که این روی‌هم خوری به معده و سیستم گوارشی آنان فشار وارد می‌کند.
مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان افزود: به شهروندان توصیه می‌کنم که به هیچ وجه شب‌ها غذای پرچرب مصرف نکنند و زمان خواب خود را تنظیم کنند و بسیاری از علما و بزرگان نیز تأکید کردند که شام باید ۳ ساعت قبل از خواب صرف شود لذا بسیاری از بیماری‌ها ناشی از پرخوری و عدم تنظیم خواب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *