کد خبر: 3893
تاریخ انتشار: 8/آبان/1397 - ساعت : 14:26

کیفیت زعفران گیلان بسیار خوب است

کیفیت زعفران گیلان بسیار خوب است

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: طبق گزارش‌های واصله زعفرانهای تولید شده در استان کیفیت بسیار خوبی دارند و اغلب در خود استان مصرف می‌شوند.


به گزارش خط قرمز با بیان اینکه برداشت زعفران در ۱۵ هکتار از زمین‌های گیلان آغاز شده است،گفت: پیش بینی می‌شود،زعفران کاران گیلانی امسال ۵۲ کیلو و ۵۰۰ گرم گل زعفران برداشت ‌کنند.

وی افزود: 355نفر از کشاورزان استان در تولید زعفران فعالیت دارند.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشاورزان گیلانی با برداشت این مقدار گل زعفران در زمین‌های کوهستانی شهرستان‌های رودسر، املش، رودبار، سیاهکل و تالش، ۴۲۰ میلیون تومان درآمد کسب خواهند کرد.

وی افزود: زعفران در زمین‌های مستعد کوهستانی با ارتفاع هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ متر از سطح دریا کشت می‌شود.

بذرکار با اشاره به اینکه تولید زعفران در گیلان امسال نسبت به سال گذشته 10درصد افزایش یافته است، گفت: قیمت خوب فروش زعفران موجب شده است تا کشاورزان سطح زیر کشت تولید این محصول را افزایش دهند.

وی خاطرنشان‌کرد: طبق گزارش‌های واصله زعفرانهای تولید شده در استان کیفیت بسیار خوبی دارند و اغلب در خود گیلان مصرف می‌شوند.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در خصوص حمایت جهاد کشاورزی گیلان از توسعه کشت زعفران در استان گفت: چون توسعه کشت این محصول در گیلان از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی نیست، ما نیز برنامه‌ای برای این امر نداریم و کشاورزان به میل خود پیاز زعفران را از  مشهد مقدس خریداری می‌کنند و در مزاع خود می‌کارند.

گفتنی است؛ زعفران برای نخستین بار در سال ۸۷ بصورت آزمایشی در گیلان کشت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *