کد خبر: 13990
تاریخ انتشار: 27/اسفند/1397 - ساعت : 15:42گروه : اخبار / اخبار استان
پلمپ 12 مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در گیلان
به گزارش خط قرمز دکتر محمد عباسی – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از پلمپ 12 مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذای در گیلان خبر داد، و گفت: از زمان اجرای طرح سلامت نوروزی تاکنون، کارشناسان بهداشت محیط استان 11 هزار و چهارصد و هفده مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی در سراسر استان به عمل آورده اند. وی ادامه داد: در این بازدیدها علاوه بر پلمپ 12 مرکز، 54 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شدند. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تصریح کرد: از آغاز طرح سلامت نوروزی و تشدید نظارت های بهداشتی حدود 19 تن مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد نیز در گیلان کشف و از چرخه مصرف خارج شد. وی ادامه داد: سالم و بهداشتی بودن آب آشامیدنی از مقوله های بسیار مهمی است، که گردشگران نباید از آن غافل شوند. در این راستا نیز بیش از 500 نمونه برداری از سامانه های آبرسانی استان در این مدت انجام شده است. دکتر عباسی خاطر نشان کرد: در ایام تعطیلات نوروز، تشدید نظارت های بهداشتی درمانی در حوزه های مختلف دانشگاه، اعم از بهداشت، درمان و غذا و دارو در جریان است و کارشناسان حوزه های مختلف دانشگاه این چرخه را تکمیل می کنند. وی ادامه داد: در بازدیدهای بهداشتی 879 مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شده که برای تشخیص سلامت آن ها به آزمایشگاه مواد غذایی استان که زیر نظر معاونت غذا و داروی دانشگاه فعالیت می کند، ارسال شده است.ع/د پی نوشت: طرح سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند ماه در گیلان آغاز شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از پلمپ 12 مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در گیلان همزمان با اجرای طرح سلامت نوروزی، خبرداد.
برچسب ها : علوم پزشکی گیلان معاون بهداشت
دیدگاهتان را بنویسید