کد خبر: 5586
تاریخ انتشار: 3/آذر/1397 - ساعت : 12:47

رئیس اتاق اصناف گیلان : افزایش قیمت نان در رشت اندکی از مشکلات نانوایان را برطرف می‌کند

رئیس اتاق اصناف گیلان  : افزایش قیمت نان در رشت اندکی از مشکلات نانوایان را برطرف می‌کند

جلال‌الدین محمد شکریه اظهار داشت: نانوایان و اتحادیه‌هایی نانوایی شهرستان رشت با مشکلات عدیده‌ای در حوزه تأمین هزینه‌های سوخت و انرژی مواجه هستند بنابراین افزایش نسبی قیمت نان می‌تواند اندکی از مشکلات این دسته از صنوف را برطرف کند.

به گزارش خط قرمز و به نقل از تسنیم ، رئیس اتاق اصناف استان گیلان‌ به افزایش قیمت آرد اشاره کرد و ابراز داشت:‌ با تشکیل کارگروه فنی و ویژه‌ای برای بررسی وضعیت اتحادیه‌های نانوایان شهرستان رشت مقرر شد با در نظر گرفتن وضعیت اقتصادی موجود و در راستای حل مشکلات واحدهای صنفی قیمت نان اندکی افزایش پیدا کند.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور از تلاش‌ برای جلوگیری از ایجاد هر گونه شک به جهت افزایش قیمت نان سخن گفت و عنوان کرد: مجموعه اتحادیه‌های صنفی نانوایان استان گیلان و کل کشور همانند سایر صنوف سختی‌های بسیار زیادی را به علت نوسانات بازار و تغییرات قیمت‌ها متحمل شده‌اند.

شکریه با بیان اینکه با افزایش قیمت نان در شهر رشت نظارت‌ و کنترل‌های لازم برای جلوگیری از تخلفات انجام می‌شود افزود: تمامی واحدهای صنفی نانوایی باید بر اساس دستورالعمل‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان عمل کنند و از تغییر در وزن شانه‌ها خودداری به عمل آورند.

وی اعمال نظارت مستمر و منظم از واحدهای صنفی نانوایی را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: در این مسیر بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به همراه سازمان تعزیرات حکومتی استان و مجموعه اتاق اصناف با یکدیگر همکاری مشترکی دارند و با متخلفان احتمالی برخورد می‌کنند.

به گزارش خط قرمز ،رئیس اتاق اصناف گیلان از تشکیل کارگروهی برای رصد و بررسی نحوه فعالیت واحدهای صنفی نانوایی در شهر رشت خبر داد و گفت:‌ در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی واحدهای صنفی نانوایی جرایمی نظیر کاهش سهمیه آرد برای آنان و اعطای آن به سایر واحدهای فعال اجرایی می‌شود.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور با تأکید بر اینکه اعمال جرایم تا زمانی که واحد صنفی متخلف نحوه فعالیت خود را استانداردسازی نکند ادامه می‌یابد بیان داشت: امیدواریم با اقدامات و کنترل‌های انجام شده شاهد بهبود عملکرد واحدهای صنفی نانوایی و رضایت مشتریان باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *