خط قرمز خبر - پایگاه خبری خط قرمز

خواص آنتی اکسیدانی جوانه سیر

محققان کره‌ای روی « سیر » جوانه‌زده بررسی‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیده‌اند که سیری که « به مدت ۵ روز » جوانه می‌زند حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است !


ترکیبات آنتی‌اکسیدانی که در این نوع سیر وجود دارد در سیر تازه یافت نمی‌شود.

سیری که جوانه زده، نه تنها چیزی از خواصش کم نشده بلکه قدرت آن در مبارزه با بیماری‌ها چندین برابر شده !

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *