کد خبر: 34049
تاریخ انتشار: 24/اردیبهشت/1399 - ساعت : 10:05

با رعایت پروتکل های بهداشتی ؛ مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان خواستار بازگشایی تاسیسات گردشگری استان شد

با رعایت پروتکل های بهداشتی ؛ مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان خواستار بازگشایی تاسیسات گردشگری استان شد


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دستی گیلان خواستار بازگشایی تأسیسات گردشگری استان با نظارت مشترک دانشگاه علوم پزشکی گیلان و براساس پروتکل‌های وزارت بهداشت شد.


مسعود حلاج پور مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان در دیدار با معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و نماینده جامعه هتلداران گیلان با اشاره به فرارسیدن فصل گردشگری و افزایش ورود مسافران به استان گفت: « با توجه به افزایش سفرهای ورودی در صورت بسته بودن مراکز اقامتی و تأسیسات گردشگری و افزایش فعالیت مراکز اقامتی غیرمجاز با چالش جدی‌تری در پیشگیری و کنترل بیماری در استان مواجه خواهیم بود.»

حلاج‌پور در ادامه خاطر نشان کرد: «با ظرفیت‌های حوزه بهداشت و درمان و با نظارت‌های دقیق اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌عنوان دستگاه متولی و کمک جامعه گردشگری در راستای پروتکل‌های صادر شده از سوی ستاد مرکزی مقابله با کرونا می‌توانیم همانند سایر استانها و البته سایر اصناف استان گیلان نسبت به بازگشایی مجموعه‌های گردشگری در استان اقدام نماییم.»

در ادامه این نشست دکتر آبتین حیدرزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تقدیر از مدیرکل میراث‌ فرهنگی گیلان جهت پیگیری برای بازگشایی واحدهای گردشگری استان و نیز توجه وی به سلامت جامعه، افزود: «ورود مسافران به گیلان و تعطیلی مجموعه‌ها و واحدهای گردشگری می‌تواند خطری برای تشدید کرونا در گیلان باشد که باید با تدوین پروتکل‌های بهداشتی لازم نسبت به بازگشایی این مجموعه‌ها تلاش کنیم.»

گفتنی است در این جلسه تفاهم شد حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اسرع وقت نسبت به تهیه پروتکل‌های بهداشتی برای مجموعه‌های گردشگری اقدام و در ستاد کرونای استان مطرح نمایند.

گفتنی است حمیدرضا آذرپور معاون گردشگری استان و حسن مهرور رییس جامعه هتلداران گیلان و جواد عباسی مدیر عامل این جامعه به نمایندگی از جامعه هتلداران گیلان در این جلسه حضور داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *